Konferens hos oss på Eat by Carlia

Vi är ditt go-to-place för möten och konferenser i Uddevalla. Med våra rymliga lokaler kan ni arbeta Down-to-Earth, men ändå sikta mot Sky-High Goals. Boka en heldag, halvdag eller varför inte lyxa till det lite extra? You know you’re worth it!

Down-to-earth and Sky-High Goals​

Du väljer själv hur du vill lägga upp din konferens och möjligheterna är många. Välj mellan att börja er konferensdag med en matupplevelse i vår restaurang Eat by Carlia. Ni inleder dagen med en härlig frukostbuffé och njuter av allt och lite till. Frukosten ger er energi och inspiration för att kickstarta er konferens.

Under dagen förvandlas frukostmatsalen och när ni är redo för lunch är ni varmt välkomna tillbaka till restaurangen. Här väntar tre rätter att välja mellan – kött, fisk eller vegetariskt, det är ni som bestämmer. Till lunchen serveras också en generös salladsbuffé samt kaffe och kaka för att hålla er alerta och nöjda.

Lite senare på eftermiddagen väntar en energirik eftermiddagsfika med en lockande fikabuffé och nybryggt kaffe. Kan det bli bättre? Ja, det kan det! Som konferensgäst hos oss ingår även mjukglass- och godisbuffé. Och om ni önskar avsluta er konferens med en middag står våra skickliga kockar står redo i köket.

För en mer avslappnad avslutning på er konferens rekommenderar vi er ett besöka vår Pub 1803, som ligger vägg i vägg med restaurangen. Här kan ni njuta av Uddevallas bästa hamburgare och något gott att dricka. Om ni ännu inte har upplevt vår Pub så är det något ni inte vill missa. Vi garanterar att ni inte kommer att bli besvikna.

Låt oss skapa en konferensupplevelse som ni kommer att minnas länge. Välkommen till oss!

Konferenspaket

Dagkonferens – heldag
Frukostbuffé, lunch, eftermiddagsfika och konferenslokal med standard teknisk utrustning.

Dagkonferens – halvdag
Frukostbuffé- eller eftermiddagsfika, lunch och konferenslokal med standard teknisk utrustning.

Dagkonferens – heldag med övernattning
Frukostbuffé, lunch, eftermiddagsfika och konferenslokal med standard teknisk utrustning.

Av Carlia. By Carlia.

Hotell, restaurang, pub, musik och glassbar. Allt under ett och samma tak. Vi vågar påstå att här, hos oss, finns den ultimata hotspoten för familjer, kompisgäng, turister eller affärsresenärer. Det är den perfekta platsen för nätverk på dagen och ett glittrande häng på kvällar och helger. Till oss vill du komma tillbaka igen och igen och igen. Vad väljer du?

Rulla till toppen