Beställ catering från Eat by Carlia.

Oavsett om det är ett bröllop där ni vill förföras av delikata smaker eller en fest där ni vill sätta smaklökarna i fokus, så har vi de perfekta cateringuppläggen för er.

En kulinarisk upplevelse - anytime, anywhere

Vår kreativa matlagning och passion för detaljer gör oss till experter på att skapa minnesvärda smakupplevelser. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och erbjuda er en matupplevelse som är unik och personlig.

Inget event är för stort eller för litet för oss att hantera. Vi anpassar oss efter era behov och önskemål, och skapar en meny som får era gäster att jubla av förtjusning.

Kontakta oss genom att skicka ett mail eller ge oss ett samtal, så tar vi er vision och omsätter den i kulinariska mästerverk. 

Av Carlia. By Carlia.

Hotell, restaurang, pub, musik och glassbar. Allt under ett och samma tak. Vi vågar påstå att här, hos oss, finns den ultimata hotspoten för familjer, kompisgäng, turister eller affärsresenärer. Det är den perfekta platsen för nätverk på dagen och ett glittrande häng på kvällar och helger. Till oss vill du komma tillbaka igen och igen och igen. Vad väljer du?

Rulla till toppen